+45 40468589 henrik@brandse.dk

Masterclass Kurser

Vi udbyder en række Masterclass kurser.  De er baseret på den seneste viden og forskning. De er alle målrettet efter, at ledelsen af bureauer får succes med deres forretning.

Masterclass kurserne veksler mellem undervisning, praktiske øvelser og checklister, som du kan arbejde videre med hjemme i virksomheden.
Alle kurser udbydes som åbne kurser, hvor du kan diskutere udfordringer og problemstillinger med andre ledere af virksomheder indenfor kommunikationsrådgivning.

Du kan læse mere om hver enkelt Masterclass kursus her

Client service excellence: Sådan får dit bureau flere tilfredse kunder

Kun tre ud af ti danske kunder er ifølge MyResearch meget tilfredse med deres bureau.

Kunderne skifter bureau oftere end nogensinde før. Kravene til client service er under forandring og bureauerne har ikke tilpasset sig. 

Sådan får kreative bureauer succes med værdibaseret prissætning

 Hvor meget er dit bureaus kreative idéer værd? 

Undersøgelser viser, at afregningen primært sker på baggrund af timeforbruget. Flere eksperter peger på, at bureauer skal blive bedre til værdibaseret prissætning. 

Få en højere pris for bureauets arbejde

Flere og flere bureauer giver udtryk for at kunderne vil have mere for mindre.

Prisen for bureau-ydelser falder med 5% om året. Hvordan sikrer du, at udviklingen ikke rammer dig og dit bureau? Hvad skal der til for, at kunderne vil betale mere for dit bureaus arbejde?

Værd at vide om køb og salg af bureauer

Danske bureauer er eftertragtede og i høj kurs. Aldrig har der været så mange bureauhandler. 

2018 var et vildt år. Alt peger på, at 2019 bliver vildere. Alle danske bureauer vil på et eller andet tidspunkt komme i dialog omkring køb eller salg.