+45 40468589 henrik@brandse.dk

Workshops

 

Vi udbyder en række workshops, som tager udgangspunkt i hvor din virksomhed kan blive stærkere og bedre. Formen er ”lukkede” sessions, hvor det udelukkende er ledelsen og/eller medarbejderne, som deltager. Det giver mulighed for at diskutere specifikke issues og handlingsplaner for Jeres virksomhed.

 

Det faglige indhold af en workshop er baseret på vores praktiske direktør-erfaringer samt den seneste forskning og viden indenfor området. Vi har afholdt workshops indenfor følgende temaer og emner.

 

  • Pricing: Hvordan realiserer vi en højere timepris?
  • Pitching: Hvordan bliver vi bedre til at vinde de rigtige kunder?
  • Client service: Hvordan gør vi vore kunder til ambassadører?
  • Bureauets DNA: Hvad er vores kernefortælling? Hvordan differentierer vi os i forhold til konkurrenterne?
  • Hvordan ser den optimale organisation ud for os?
  • Herudover er vi ved at udvikle en workshop med temaet ”Køb og salg af bureauvirksomheder i Danmark”. Workshoppen er udviklet til bureauer som enten ønsker at sælge eller købe bureauvirksomheder.

 

Vil du bruge os til en specifik opgave?

Det kan være i forbindelse med din årlige strategi-session sammen med resten af ledelsen. Enten ved at vi kommer med et specifikt indlæg eller er facilitator på dagen(e).
Det kan også være i forbindelse med din uddannelsesplan for de nuværende og/eller kommende ledere. Enten ved at vi afholder specifikke moduler og indlæg, eller ved at vi hjælper dig med at udvikle en plan, som kan løfte kompetenceniveauet i din virksomhed.

Kontakt endelig henrik@brandse.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker til specifikke workshops for dig og din virksomhed.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til den seneste viden om succesfulde rådgivningsvirksomheder samt nyheder om vores Masterclass kurser og Workshops

Tak for din tilmelding. Tjek venligst din indbakke for mail med aktiveringslink.