+45 40468589 henrik@brandse.dk

Workshops

 

Vi udbyder en række workshops, som tager udgangspunkt i hvor din virksomhed kan blive stærkere og bedre. Formen er ”lukkede” sessions, hvor det udelukkende er ledelsen og/eller medarbejderne, som deltager. Det giver mulighed for at diskutere specifikke issues og handlingsplaner for Jeres virksomhed.

 

Det faglige indhold af en workshop er baseret på vores praktiske direktør-erfaringer samt den seneste forskning og viden indenfor området. Vi har afholdt workshops indenfor følgende temaer og emner.

  • Pricing: Hvordan realiserer vi en højere timepris?
  • Pitching: Hvordan bliver vi bedre til at vinde de rigtige kunder?
  • Client service: Hvordan gør vi vore kunder til ambassadører?
  • Bureauets DNA: Hvad er vores kernefortælling? Hvordan differentierer vi os i forhold til konkurrenterne?
  • Hvordan ser den optimale organisation ud for os?
  • Herudover er vi ved at udvikle en workshop med temaet ”Køb og salg af bureauvirksomheder i Danmark”. Workshoppen er udviklet til bureauer som enten ønsker at sælge eller købe bureauvirksomheder.

 

Vil du bruge os til en specifik opgave?

Det kan være i forbindelse med din årlige strategi-session sammen med resten af ledelsen. Enten ved at vi kommer med et specifikt indlæg eller er facilitator på dagen(e).
Det kan også være i forbindelse med din uddannelsesplan for de nuværende og/eller kommende ledere. Enten ved at vi afholder specifikke moduler og indlæg, eller ved at vi hjælper dig med at udvikle en plan, som kan løfte kompetenceniveauet i din virksomhed.

Kontakt endelig henrik@brandse.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker til specifikke workshops for dig og din virksomhed.