+45 40468589 henrik@brandse.dk

Brandse & Co hjælper rådgivningsvirksomheder indenfor kommunikation med at få succes med deres forretning

Brandse & Co er en rådgivningsvirksomhed, som er etableret af Henrik Jensen.

Vi hjælper ledelsen hos alle typer af rådgivningsvirksomheder indenfor kommunikation: bureauer, udbydere af digitale marketing services, kommunikationsrådgivere, konsulenter indenfor marketing mv.

Vi har mange års praktisk erfaring med ledelse af rådgivningsvirksomheder indenfor kommunikation. Vi tror på, at vores praktiske direktør-erfaring kombineret med adgang til den seneste forskning og viden indenfor rådgivningsvirksomheder gør vore kunders forretning stærkere og bedre.

 

Vi definerer os selv som en kombineret forsknings-, uddannelses- og konsulent-virksomhed.

 

  • Forsknings-virksomhed fordi vi har check på den seneste akademiske forskning og litteratur inden for ledelse af kommunikationsrådgivere og andre professionelle rådgivningsvirksomheder.
  • Uddannelses-virksomhed fordi vi gør den seneste viden og forskning tilgængelig for og målrettet mod ledelsen af rådgivningsvirksomheder indenfor kommunikation.
  • Konsulent-virksomhed fordi vi løser specifikke opgaver og udfordringer for dig og din rådgivningsvirksomhed.

Hvem er vi?

Julie Kofoed

Projektleder

julie@brandse.dk

 

  • Julie har læst HA Almen og er i gang med cand.merc i Brand and Communications Management på Copenhagen Business School.

Henrik Jensen

Administrerende direktør

henrik@brandse.dk

 

  • Henrik har en Ph.d. i innovation af forretningsmodeller indenfor medier og bureauer. Hans forskning er publiceret i internationale akademiske tidsskrifter samt i fagmedier i ind- og udland. Du kan læse Henriks Ph.d. her: Henrik Jensen PhD
  • Henrik har mere end 10 års erfaring som adm. direktør på bureausiden. Heraf de seks som CEO for de mere end 20 bureauer, der findes i Dentsu Aegis Network i Norden.
  • Henrik sidder i dag i en række bestyrelser ligesom han er fagansvarlig for modulerne ”Bureauvirksomhed” og ”Forretningsforståelse” på Kreakom og KEAs Hybrid Agency uddannelse. Herudover har han været anvendt som keynote speaker på en række seminarer og events i ind- og udland.